biografie

 

Hallo, ik ben Nick. Geboren op 7 februari 1985 en momenteel wonend te Hoeselt. Na vier mooie jaren studeren aan de PHL te Hasselt, ontving ik in 2010 mijn masterdiploma in de beeldende kunsten.

Elke dag na mijn deeltijdse job als magazijnier, werk ik op zelfstandige¬†basis als illustrator/grafisch vormgever. Mijn interesse ligt vooral bij het illustreren voor kinderen, al geniet ik er nog altijd van om een logo of iets dergelijks te ontwerpen. In de afgelopen jaren heb ik al vele mooie projecten gedaan met uitgeverijen zoals Averbode, Die Keure en Zwijsen. Mijn werk komt grotendeels digitaal tot stand maar toch probeer ik steeds het ‘ambachtelijke’, wat een beeld zo mooi maakt, erin te houden.

Naast het bezig zijn met beeldende kunst, ben ik ook een echte muziekfanaat en kijk ik ook al eens graag naar het voetbal en de koers. Zelf speel ik ook regelmatig een potje zaalvoetbal en ga ik regelmatig joggen. Ik hou er ook van om lange wandelingen te maken met mijn vriendin Charlotte, uit eten gaan en in de bioscoop een film meepikken.

Heb je nog een vraag, dan kan je me altijd contacteren via de contactpagina op deze website.