top of page

Wie komt er luisteren, tekenen en knutselen in Het Lichthuis te As?

Inschrijven kan via deze link


Wil jij de schrijver en illustrator aan het werk zien van het boek ‘Nina naar de heksenschool’?

Kom luisteren naar Guy Daniëls die zijn zelfgeschreven prentenboek komt voorlezen. Daarna ga je met illustrator Nick Claes creatief aan de slag om zelf te illustreren en een eigen heksenhoed te maken!Ik ben de tel kwijt van hoe vaak ik al heb deelgenomen aan deze geweldige illustratie expo. Er is plaats voor werk van zowel gevestigde waarden als voor aankomend talent. Dit jaar staat illustrator Pieter Van Eenoge in the picture als winnaar van de vorige editie. Zeker eens de moeite om te bezoeken!


ma-di-do-vr: 13-16u wo: 13-20u za-zo: 13-18u

locatie: CC De Ververij, Wolvestraat, 9600 Ronse

inkom

gratis tijdens opening / vanaf 6 maart: € 1 voor kinderen / €1 sociaal tarief / € 3 algemeen / gratis voor deelnemers aan Picturale wedstrijden.Uw Wix-blog wordt geleverd met acht prachtige indelingen om uit te kiezen. Wat u ook wilt, er is een prachtige stijl voor iedereen. Kies vanuit de instellingen van uw blog een indeling die past bij uw bedoelingen.


Een tegelindeling is bijvoorbeeld handig om bezoekers snel meer berichten die ze interesseren te laten ontdekken. Of kies een klassieke indeling met één kolom waar bezoekers omlaag kunnen scrollen en berichten een voor een kunnen zien. Met de indeling 'volledig bericht' kunt u oneindig scrollen.


Elke indeling heeft de nieuwste sociale functies ingebouwd. Lezers kunnen gemakkelijk berichten delen op sociale netwerken als Facebook en Twitter, zien hoeveel mensen een bericht leuk vinden of reacties hebben geplaatst en meer.


Tip:

u kunt ook meerdere indelingen gebruiken. Kies de ene indeling voor de startpagina van uw blog en een andere voor uw categoriepagina's. U kunt indelingen op elk moment wijzigen, zelfs na het publiceren van uw blog.

Zo doet u het:

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Categorieën'

  2. Klik op de drie puntjes

  3. Klik op 'Bewerken'1
2
bottom of page